(ФОТО) АРМ денеска прави ред пред банките и маркетите во Прилеп

by Fokus

Во Прилеп се повеќе се зголемува бројот на заразени од корона вирусот, па во градот се воведени рестриктивни мерки.

Како што информираше градоначалникот Илија Јованоски, поставени се налепници со натпис „Стој овде“, а претставници на АРМ ќе прават ред пред банките и маркетите во градот.

• Во насока на ефикасно спроведување на мерките на Владата, Министерството за здравство и Општинскиот кризен штаб, а со…

Publiée par Илија Јованоски sur Lundi 13 avril 2020

Во градот под Марковите кули досега се регистрирани вкупно 75 случаи на новиот корона вирус.

Поврзани новости