(ФОТО) Американската амбасада го слави Денот на независноста, сите гости мора да бидат во фармерки

by fokus

Во американската амбасада во Скопје денеска се одржува прием по повод 4 јули, односно Денот на независноста на Америка. Оваа година сите гости треба да бидат облечени во фармерки.

Претходно, американскиот амбасадор Џес Бејли најави дека оваа година Денот на независнота ќе го прославуваат во американски стил: сини, црвени и бели фармерки.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости