Фокус на лице место: Видео од поплавите во Сараево

by lali 14:20
14:20

Еве каква е ситуацијата во Илиџа, предградие на Сараево кое беше поплавено по три дена интензивни врнежи.

Екипата на Фокус е на лице место и ги следи случувањата.  Во видеото што следува можете да ја видите трагедијата пред која се исправени жителите на сараевското предградие.

- Advertisements -

Поврзани новости