Фокус ќе ги брише недоличните, вулгарни коментари и оние кои шират говор на омраза

by fokus 11:12
11:12

Поради големиот број на вулгарни коментари и коментари со недолична содржина, како и оние кои шират говор на омраза, најчесто од лажни и сомнителни Фејсбук профили, Фокус ги известува читателите дека истите ќе бидат избришани.

Фокус е медиум кој не поддржува говор на омраза, вулгарности и коментари со недолична содржина кон било кој граѓанин и поради тоа, таквите коментари нема да бидат видливи на нашиот медиум и нашата официјална Фејсбук страница.

Поврзани новости