Завет на молчење

by fokus 20:09
20:09

Нема никаква надеж дека со Киро Здравев како претседател на Републичкиот судски совет, со Фаик Арслани како в.д. претседател на Врховниот суд, со Ацо Колевски како претседател на Советот на јавни обвинители и Љубомир Јовевски како државен јавен обвинител ќе се направи некаков позначаен чекор напред.

Ако тие не презеле ништо да расчистат со криминалот и корупцијата до сега, која е гаранцијата дека тоа ќе го направат допрва

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК