Заев за Груевски веќе не е боксерска вреќа!?

by Фокус 19:24
19:24

Секнаа и најавите дека комерцијално ориентираните деловни банки ќе внесат нови свежи пари во македонската економија.

Денес никој не зборува за Дојче банк, се чини дека и европските деловни банки веќе не се расположени да фрлат некој денар во македонскиот бунар? Зошто? Каде се сврте работава?

- Advertisements -

Та нели „најмалку задолжената економија“ има простор за нови и нови задолжувања!?

Пишува:
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 953 од неделникот “Фокус”.