Уставни измени

by Фокус 20:50
20:50

Моите предлози се надевам дека ќе бидат дел од уставните амандмани, а сè со цел што побрзо да се помине таа транзиција од некогаш демократска земја во земја на една фамилија.

Првиот предлог е Никола Груевски да се избере за доживотен владетел на ова парче земја, а во некој член под тоа да стои дека сите ќе мора да се смееме на лошата смисла за хумор и на очајните обиди да биде духовит пред камерите.

- Advertisements -

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”