Со осиромашувањето се смалува и довербата во владата

by Фокус 10:05
10:05

Испитувањето беше спроведено по телефон врз репрезентативен примерок од 1.560 граѓани од полнолетното население на Македонија, во периодот од 26 до 30 ноември.

Анкетата може да ја прочитате во бројот 948 од неделникот “Фокус”.