Смрт на опозицијата, слобода за режимот!

by Фокус 19:05
19:05

Да беа во Холивуд, да ги кандидираш за Златна малина, награда за најлошото од филмската продукција.

Се разбира, за нашите од „Застава филм – ДПМНЕ Приказује“ секогаш негативниот лик се опозицијата и Албанците!

- Advertisements -

Ним, всушност, најдобро им прилега слоганот „Смрт на опозицијата, Слобода за режимот!” Има разлика, нели!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”