Случај „Багатела квадрат“

by Фокус 12:53
12:53

Еден куп неодговорени прашања ја доведуваат во прашање искреноста на институциите што се вмешани во продажбата и во поништувањето на продажбата на земјиштето кај Народна банка.

Грешки имало, но прашање е дали станува збор за немарност или за нешто сосема друго?

- Advertisements -

Зачудува и молкот од „Амадеус груп“, фирмата која го доби, за потоа веднаш да го изгуби евтиното земјиште во скопско Маџир маало!

Пишува:
Владо АПОСТОЛОВ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 956 од неделникот “Фокус”.