Скандали со странските бизнис-партнери на владата

by Фокус 11:50
11:50

Доскорашниот премиер и министер за надворешни работи на Катар бил дел од скандалот за кој пишуваше лондонски „Гардијан“.

Наводно, британска фабрика за оружје го потплаќала министерот за да обезбеди големи договори со неговата држава!

- Advertisements -

Пишува:
Владо АПОСТОЛОВ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 947 од неделникот “Фокус”.