Штрајкувачот Ставриќ во апс, контраштрајкувачите на власт!

by Фокус 19:07
19:07

На само девет дена по изборите се случи спектакуларно апсење. Со лисици на рацете заврши офталмологот Дејан Ставриќ поради наводно примање мито, за посредување инвалидска пензија.

Работата на полицијата е да апси, а товарот на обвинителството да го оправда истото.

- Advertisements -

Јавноста, пак, оправдано може да се сомнева бидејќи во последно време ни се случија премногу заштитени сведоци, кои оставаат впечаток дека и не е сѐ така случајно!

Пишуваат
Валентина СТОЈАНЧЕВСКА
Ирена МУЛАЧКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”