Што ќе прави ДУИ во септември ако не влеземе во НАТО?

by Фокус 19:35
19:35

Ахмети наесен ќе може комотно да си остане во владата, без оглед дали Македонија ќе влезе во НАТО. Доволно е само освен Груевски, формална причина да нема компромис за името да биде и Самарас за командантот да може да си накриви капа и да си свирка.

Лидерот на ДУИ ќе може да избере и да уценува со напуштање на власта, но само ако му се стори ујгун да фати етничко џаде од македонското евроатлантско немајкаде, а не за да ја спасува демократијата!

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”