Шиповиќ во зандани за да може некој за багателна цена да гради барокен хотел?!

by Фокус 01:34
01:34

Полека, но сигурно почнуваат да излегуваат на виделина причините зошто ВМРО-ДПМНЕ дури во третиот круг од локалните избори ја предаде Општината на опозицијата и зошто воопшто груевци не дигаат раце од локалната самоуправа во Центар.
Со тоа што Шиповиќ е во притвор, СДСМ и ЛДП го изгубија мнозинството во општината и не можат да го преземат градежното земјиште со кое и понатаму располага министерот Миле Јанакиески.

Пишува:
Владо АПОСТОЛОВ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во бројот 954 од неделникот “Фокус”.