Роднини на функционер на ДУИ царуваат во маркетингот и во градежништвото!

by Фокус 19:23
19:23

Каква е поврзаноста меѓу „Скрин медиа“ и „Еуровиа“, од една страна, и „интегративците“, од друга страна?

Дали овие приватни компании ги наплаќале своите услуги со јавни пари, директно или посредно?

- Advertisements -

Во колкава мера тие соработувале со државните институции и со политичките партии?

Пишува
Влатко СТОЈАНОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”