Опозицијата мора да продолжи да се бори

by Фокус 18:55
18:55

Опозицијата не смее сега да падне во депресија, туку веќе од идната недела да продолжи да функционира на терен. Непризнавањето на изборите е добар потег и тој треба да биде поздравен. Опозицијата не смее да биде конструктивна додека режимот сè повеќе ја уништува Македонија.

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”