Национализмот може да ѝ пресуди на Македонија!

by Фокус 19:44
19:44

По две децении постоење, ние се делиме на позиција и опозиција кај македонските политички партии, со ист таков ривалитет и кај партиите на Албанците.

Нема политичка партија на македонските граѓани. Нема инклузија. Има паралелен живот. На лавот и на орелот. На Александар и на Скендер-бег.

- Advertisements -

Пишува:
Ида ПРОТУГЕР ВЕЉКОВИЌ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 953 од неделникот “Фокус”.