Народот слепо го следи својот слеп Водач!

by Фокус 20:05
20:05

Изгледа Груевски ќе владее сѐ додека не ја прошпарта целата Земјина топка. Не знам уште колку држави му останаа за визита од агендата наречена „роуд-шоу“, ама не е за потценување ниту екипажот што го придружува.

Еве уште една идеја што не би ме шокирало ако стане стварност. Редно е државата да купи еден брод ала „Галеб“ со кој другарот Тито одеше по два месеца на крстосување низ Неврзаните земји.

- Advertisements -

Зошто да се плаќаат авионски билети, па скапи хотели, кога еден суперлуксузен брод ќе заврши работа. Ем два месеца ќе бидеме раат!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”