МВР те тужи, МВР ти суди

by Фокус 20:30
20:30

Отчетите станаа препознатлива карактеристика на ВМРО-ДПМНЕ при фалбите пред народот. Документ на стотици страници, кој тешко дека некој ќе издржи да го прочита целиот, уште помалку да разбере што навистина смее да се стави во низата наброени успеси.

Во делот посветен на полицијата, покрај стандардната колона „ветено –  остварено“ и омилената „неветено – остварено“, се редат акции кои полицијата си ги смета како да се завршени и како пријавените да се во затвор!

- Advertisements -

Пишува
Љубиша АРСИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”