Куртул или живот

by Фокус 20:40
20:40

На оваа власт не ѝ е важно здравјето на народот. Таа не се грижи за него и не го ни поттикнува зашто здравиот човек не ѝ е приоритет. Ако здравјето на човекот навистина е приоритет на една земја, народните пари нема да се трошат на тркала, катни гаражи и споменици и на градби од гипс и стиропор!?

Пишува: Синоличка ТРПКОВА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.