Купи поскапо, продај евтино!

by Фокус 20:45
20:45

Кога пастирот контролира сѐ живо и диво, тогаш глупост е да се надеваш дека скандалите врзани за владејачката партија ќе имаат нормален судски епилог.

Како што деновиве изјави Шекеринска, алтернативата за Груевски, ако загуби избори, е ЗАТВОР! Секако, потенцирајќи ако има „чесно судење“!

- Advertisements -

Арно ама, Груевски е уште на власт. И во историското интервју за МИА најави дека „Борбата против криминалот и корупцијата ќе биде немилосрдна…“

За некој што владее 8 години, ем полнокрвно – со сите нишани, ова треба да се толкува дека спектакуларно ќе оди курбан некој битен опозиционер!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”