Кои се опциите за незадоволните од власта?

by Фокус 13:30
13:30

Две опции им се на располагање на граѓаните кои се незадоволни од власта, а не решиле да ја напуштат државата: револуција или поддршка на здружената опозиција.

Трето нема. Апатичното чекање некој да ги смени нештата нема да доведе до промена бидејќи, во духот на изјавата на ректорот на киевскиот Универзитет, нема Македонија без народ, нема народ без слобода!

- Advertisements -

Пишува:
Ида ПРОТУГЕР ВЕЉКОВИЌ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 948 од неделникот “Фокус”.