Кога е во прашање рудник за злато молчењето не е злато

by Фокус 19:38
19:38

И македонската држава и инвеститорот „Еуромакс рисорсис“ ја кријат еколошката студија за идниот златен рудник „Иловица“, документ кој треба да гарантира дека површинскиот коп нема да направи еколошки проблем во регионот!

Пишува:
Владо АПОСТОЛОВ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во бројот 957 од неделникот “Фокус”.