Името е најмал голем проблем!

by Фокус 20:45
20:45

Денес Грција и да нè признае под уставното име, ние нема да можеме да почнеме преговори со ЕУ поради тоа што од 2008 година до денес ја влошивме ситуацијата. Ќе мора да ги поправиме судството, владеењето на правото, состојбата со медиумите, политичките затвореници…

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.