Глуматање

by Фокус 20:05
20:05

Шокирачки изгледаше веста дека Мирослав Шиповиќ е пуштен да се брани од слобода! „Независното судство“ одигра уште една ролја, во ек на формирањето на владата, која треба како лубрикант за една употреба да придонесе во затоплувањето на односите Груевски – Заев.

Претходно на апелација падна пресудата за „Ровер“, како своевидно загревање на новиот политички лакмус што Груевски го тестира врз Заев. Можеме да очекуваме дека во наредниот период ќе има уште вакви прикази на своевидна добра волја.

- Advertisements -

Пишува
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”