Ѓорче Петров завиено во тага и во омраза

by Фокус 19:10
19:10

Бројни нелогичности и отворени прашања останаа да висат според она што можевме да го забележиме во екот на случувањата.

Она што засега останува како факт е дека еден млад живот згасна, но коренот за сето ова, според она што можеше да се види на теренот, не е само една обична кражба на велосипед, туку омраза и револт собиран долго време, кој тлее како затишје пред бура!

- Advertisements -

Пишуваат
Мери ЈОРДАНОВСКА
Валентина СТОЈАНЧЕВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”