Ѓоамити Оксфорд

by Фокус 10:20
10:20

Битолскиот градоначалник Владимир Талески непосредно пред Нова година се пофали со награда од Европската бизнис-асамблеа (ЕБА), лоцирана во Оксфорд, Велика Британија.

ЕБА го наградила со признанието Најдобар менаџер-градоначалник.

- Advertisements -

Новинарите од Србија, пак, летоска пишуваа дека ЕБА е британска фирма на Украинци, кои ги наплаќаат своите „признанија“ и свечености и дека најчести „муштерии“ им се политичари и бизнисмени од Балканот, Азија и од Африка.

Пишува:
Владо АПОСТОЛОВ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 953 од неделникот “Фокус”.