Десет пораки до човештвото

by Фокус 20:30
20:30

Наместо колумна пренесувам проштално писмо од холандскиот астронаут Вубо Окелс, кој почина на 19 мај, 2014. Важни се да ги прочитате неговите проштални пораки до човештвото.

Пишува
Синоличка ТРПКОВА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”