Фчерашни новости: Cinquième saison!*

by fokus 10:20
10:20

Во очекување на одлуката на Франција, која деновиве не мачи сите и во сивилото на кое некако навикнавме „Фчерашни новости“ одлучија да не израдуваат со нова 5та Сезона! Екипата која последна дознава повторно ќе не натера да се насмееме, макар и на своја сметка.

Поминаа 4 сезони, или што би рекле Фчерашни еден (цел) мандат. Следната сезона тие ќе откријат „Дали ќе не биде или не?“ Ќе одат „на терен“ со партиите за нивните партиски каравани.

- Advertisements -

Според извори блиски до Фчерашни, сезонава ќе ги обработат на нивниот добро познат, храбар начин сите теми поврзани со корупцијата, како и тековните случувања во областа на судството и тенисот. И оваа зима ќе одговорат на вечното прашање „Дали ќе дишеме чист воздух“ со „НЕ“.

Секоја недела од 27 октомври, па натаму на Канал 5 телевизија остануваме „Чекор зад сите“, со Фчерашни новости.

Поврзани новости