ЕВН донираше компјутерска опрема на Клиниката за токсикологија.

by fokus 11:28
11:28

ЕВН Македонија вчера донираше компјутерска опрема на Клиниката за токсикологија.

Г-дин Штефан Петер, Претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија, лично ја предаде опремата на директорот на Клиниката за токсикологија, д-р Нико Беќаровски.

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Притоа и двајцата изразија големо задоволство што компјутерската опрема ќе најде своја примена во оваа здравствена установа.

Поврзани новости