Се роди јагне на Благовец во скопската Зоолошка, го крстија Благица

by fokus 12:37
12:37

Во скопската зоолошка на празникот Благовец се роди јагне, поради што и го доби името Благица.

Скопје ЗОО ја сподели убавата вест на Фејсбук.

- Advertisements -

Поврзани новости