ВИДЕО Пази, свиња на патот!

by fokus 11:15
11:15

Патот Охрид-Скопје кратко време беше блокиран од несекојдневни причини. Според видеото објавено на фејсбук страната Ѕид на сообраќајниот срам, возилата на патот ги кочеше свиња која избегала од контејнер сместен покрај патот.

https://www.facebook.com/milan.partalovski/videos/10214838036237777/?multi_permalinks=1271501772981250&notif_id=1523522748621518&notif_t=group_highlights

Поврзани новости