Експертите анализираат кога ќе можеме да одиме на летување

by Fokus 22:04
22:04

Поради пандемијата со корона вирусот, голем дел од аранжманите за ова лето се откажани. Асоцијацијата на независни туристички оператори од Британија прогнозира дека целата ситуација би можела да се смири дури за три месеци.

Тие тврдат дека е најдобро да се патува низ сопствената земја и да не се оди во странство. Моменталните прогнози на епидемиолозите се дека патувањата во странство би биле можни во септември или октомври.

- Advertisements -

Поврзани новости