ЕКСКЛУЗИВНО И (НЕ)ВЕРОЈАТНО: Македонија е најсиромашна држава во Европа!

by lali 12:16
12:16

Априлилили! Не е најсиромашна во Европа. Трета е одоздола. Албанија и Босна се под нас!