ЕКСКЛУЗИВНО: ЕВРОЗОНАТА со нова банкнота од 100 евра!

by lali

1

НАПОМЕНА: Оваа банкнота засега ќе може да се користи само во Македонија, државата каде со 100 евра може да се направат доста работи.

Инаку за во иднина се планира и пуштање во оптек на оваа банкнота од 100 евра и во Германија, но со лимитирана примена, само за ресторани што нудат вечера за истата вредност!