Егзекуција на Водно: Демолиран сртот кај Бел Камен

by fokus 13:24
13:24

Градежни активности веќе почнаа да се одвиваат на Водно. Булдужери ги стартуваа своите активности за раскопување на планината, а демолиран е сртот кај Бел Камен.

Уништувањето продолжува, стигнати се до БЕЛ КАМЕН, пред брезовата шума.

Publiée par Sergej Damovski sur Vendredi 24 août 2018

Од денешната патрола! ВОДНО СЕ ПАРЧОСУВА!!

Publiée par Sergej Damovski sur Vendredi 24 août 2018

Ова сигурно нема да им се допадне на жителите на Скопје, особено на планинарите  рекреативците кои во изминатите неколку дена остро крикикуваа да не се уништува Водно со изградба на гасовод.

- Advertisements -

Поврзани новости