Едномесечна забрана за движење на дел од планината Бистра

by Fokus

Националниот парк „Маврово“ воведе едномесечна забрана за движење на посетители по делови од планината Бистра. Ограниченото движење е заради спроведување планирани активности.

Поврзани новости