Единствена уникатна формула во Зегин -Ultimate superfoods – експлозивна мешавина од 31 органска суперхрана

by fokus 18:17
18:17

Суперхраната содржи голем процент на витаминиминералиензимиамино киселини и антиоксидантималку калориино многу здравствени придобивки.  Уникатната формула на Ultimate Superfoods, содржи 31 од најдобрите светски органски суперхрани во форма на концентрирана мешавина од суперхрана. Придобивки на суперхраната обезбедува енергија помага да се чувствувате подобро го зајакнува имунолошкиот систем
го подобрува метаболизмотсогорува калории ја подмладува кожата
помага да се намали ризикот од рак и да се заштити срцето.

Органска зелена мешавина – спирулина во правправ од сок од пченицаправ од сок од јачменхлорела во правкоприва во прав 

- Advertisements -

Органска мешавина од овошје и бобинки-јаболко во правацерола екстрактплод од боровинка екстрактбрусница во прав 

Органска зеленчукова мешавина-морковрепкадоматмагдоносспанаќкељзелјеброкулакарфиолкељмаитакешитакекордицепсреиши во прав 

Мешавина од растителни биоактивни ензими-протеазаамилазабромелаинцелулозалактазапапаинлипаза 

Поврзани новости