Два автомобили излетаа на тротоар и во двор по сообраќајка во Струмица

by Фокус

Во сообраќајна несреќа во Струмица, помеѓу улиците Ѓорѓи Василев и Младинска, попоради непочитување на предност на минување и возење со голема брзина, два автомобили завршија на тротоарот и во двор од куќа, од кои едниот превртен.

Во сообраќајката помеѓу возила марка „голф“ и „рено“, возачот на едниот автомобил заработи повреди.

Местото каде што се случи несреќата важи за најпроблематична раскрсница во градот.

Поврзани новости