ДУИ кампањата за референдумот ја почнува од Тетово, а ќе ја заврши во Скопје

by fokus 10:29
10:29

Централниот Штаб на Демократската Унија за Интеграција за референдумот на 30 септември одржa состанок во седиштето на партијата во Тетово со 35 – те шефови на општинските штабови на ограноците на ДУИ.

Шефот на Централниот штаб , др. Атила Рецепи, го утврди основањето на штабовите за референдумот во сите ограноци на ДУИ и им додели одлуки на избраните шефови на општинските штабови пожелувајќи им успешна работа.

- Advertisements -

Централниот штаб на Демократската Унија за Интеграција оцени дека на 30 септември се одлучува за интеграцијата на земјата во НАТО и ЕУ, додека собирите со граѓаните ќе ги почне во понеделник во Тетово, а ќе ги заврши во Скопје.

Поврзани новости