Другата страна на светското првенство

by Фокус 21:32
21:32

Анализата објавена на Revolution News ни ја дава другата, помрачна слика на светското првенство во фудбал што се одржа во Бразил. За време на изградбата на стадионот загинаа 8 работници, поголемиот дел од нив непосредно пред стартот на светското првенство.

На фотографијата можете да ги видите и останатите статистики поврзани со првенството.

 

Поврзани новости