ДПА: Условите се побитни од датумот на изборите

by Фокус 14:00
14:00

Иисполнувањето на условите е поважно отколку датумот на изборите, смета лидерот на ДПА Мендух Тачи.

– Важно е дека треба да ги разбереме јасните пораки на меѓународната заедница дека треба да се исполнат условите, независно за кој датум зборуваме и сите треба да мислиме на оценката која треба да се даде на тие избори – рече Тачи.

Поврзани новости