Донирајте за трансплантација на срце за Зоран Ѓорѓиески

by Фокус

На дваесет и четиригодишниот Зоран Ѓорѓиески од Вевчани му е потребна итна трансплантација на срце во странство. Операцијата ќе се изврши во Австрија или во Германија и чини од 300.000 до 500.000 евра. Во моментов, Зоран е на интензивна нега во Клиничкиот центар во Скопје.

Можете да донирате на броевите:

Т-мобиле- 070 143 116

ВИП- 077 143 706 

(Со секој повик се донираат 100 денари за оперцијата на Зоран Ѓорѓиевски.)

На жиро-сметката на Комерцијална банка:  300-1610000010-61

Исто така, донации може да се направат и преку сервисот gofundme.com на овој линк. 

Сметките за донации од странство се следниве:

Name and Surname: ZORAN GJORGJIESKI
Address : VEVCHANI STRUGA MACEDONIA
Acc.no: 0230706249465
IBAN: MK07300307062494652
BENEFICIARY’S BANK: Komercijalna banka AD Skopje Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

 

 

Поврзани новости