Донирајте паметно, погледнете што недостига во белградските центри

by Фокус 11:50
11:50

Србија објави табела на која со зелена боја е означено што има доволно, а со црвена боја е тоа што им недостига – ако издвоиме нешто што најмногу недостига, тоа се хигиенски средства, облека, храна, лекови, пелени и храна за бебиња.

Поврзани новости