Дојави за бомби во училишта во Софија

by fokus

Дојави за поставени бомби се регистрирани денеска во неколку средни училишта во Софија, јавија бугарските медиуми.

Родителите биле повикани да си ги земат децата од школите.

Учениците од втора смена, според медиумите во Софија, ќе имаат онлајн настава.

Поврзани новости