Димитриев: Треба да се држиме до датумот за изборите

by Фокус

Датумот на изборите е дефиниран со закон и изгласан од сите политички партии во Собранието и воедно претставува дел од договорот од Пржино, истакна премиерот за спроведување на изборите Емил Димитриев.

– Треба да се држиме до она што веќе го имаме договорено и изгласано во Собранието на РМ – рече Димитриев.

Поврзани новости