ДИК: Официјални резултати во сите шест изборни единици

by fokus 14:55
14:55

Изборна единица 1

Изборна единица 2

- Advertisements -

Изборна единица 3

Изборна единица 4

Изборна единица 5

Изборна единица 6

Поврзани новости