Џафери ги искара пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да ги исклучат мобилните телефони

by fokus 11:28
11:28

На почетокот на денешната собраниска седница, на која што ќе се поставуваат пратенички прашања, претседателот Талат Џафери ги искара пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да ги исклучат мобилните телефони.

-Пратениците да ги исклучат мобилните телефони. Координаторот на ВМРО-ДПМНЕ да им каже на пратениците да ги исклучат телефоните. Доста ни беше музика, ајде сега исклучете ги мобилните, во неколку наврати Џафери ги опомена пратениците од опозицијата.

Поврзани новости