Девет чекори до заработка на светските берзи [БЕСПЛАТНА Е-КНИГА]

by Фокус

Дали знаевте дека една четвртина од светските милијардери своето богатство го имаат стекнато токму на тргување на берза? Најпознат пример е Џорџ Сорош, кој во само еден ден заработи скоро 2 милијарди долари тргувајќи со Британската фунта.

Сепак ако сакате да заработите поголема количина на пари за брзо време, тогаш тргувањето на светската берза не е решение, освен ако не сте спремни повеке да ризикувате.

Но ако сакате да остварите стабилен и константен прилив на пари во својот буџет, а при тоа да не ви е потребно полно работно време, тогаш ова може  да е за вас.

Низ правилна стратегија на тргување и придржувајќи се на 9 чекори наведени во оваа е-книга, можете да остварите константен прилив тргувајќи на глобалните финансиски пазари.

Својот бесплатен примерок на оваа е-книга, која содржи 9 чекори за профитабилно тргување можете да ја превземете овде.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970..

Предупредување од ризик и одрекнување од одговорност

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

(промотивен текст)

Поврзани новости