Детонации во близина на Владата, проектили пронајдени во новата фасада

by Фокус

Во близина на Владата вчера околу 22 часот се слушнале две детонации, информира МВР.

„По неколку часа, на фасадата на зградата во која е сместена Владата пронајдени се два забиени проектила. Извршен е увид, проектилите се подигнати и предадени на вештачење“, се вели во полициското соопштение

Поврзани новости